Wandsystemen

Wandsystemen in een vrijwel onbeperkte variatie en van uiteenlopende materialen.

In de kleuren waaraan u waarde hecht, in de dikte die een ongestoord gebruik van de ruimte garandeert en op de maat die de lay-out van gebouw of vertrek het beste dient.

Aan de hand van uw individuele wensen, zodat de wandsystemen van Viamontage uw stempel dragen. Desgewenst verzorgt Viamontage het totale traject, van ontwerp tot montage.
Maar Viamontage stelt ook haar vakkennis ten dienste van een deel van een kwaliteits- en kostenbewust project, evenals losse levering van wandmaterialen met snelle levertijden of levering van afgeronde onderdelen.

Snelheid en flexibiliteit

Viamontage geeft u flexibiliteit om uitbreidingen en wijzigingen op te vangen. Ze delen een ruimte op de meest economische manier in, zonder dat draagmuren nodig zijn.

Ze maken andere indelingen mogelijk op basis van nieuwe behoeften. Bent u compleet uit uw jasje gegroeid, dan kunt u dezelfde wanden, deuren en eventuele andere delen toepassen in een nieuwe ruimte.

Dankzij een gepatenteerd constructiesysteem is het monteren, afhankelijk van de grootte van het project, een kwestie van dagen of weken. Zo beperkt u, bij toepassing in een bestaand gebouw, storingen tot een minimum en bespaart u op uw indirect bouwkosten.

Behalve de drie standaarddikten van 75, 82 en 100 mm zijn er evenzoveel modificaties als er wensen zijn. Leidingen, eventueel met in- of opbouwcontactdozen, zijn in de wanden weggewerkt, maar blijven gemakkelijk bereikbaar.

De wanden worden zonder klemconstructie en zonder opdrukken
aangebracht onder het verlaagd plafond. Verplaatsing van de wand is mogelijk zonder dat u het plafond hoeft te laten demonteren.

Complete systemen

Viamontage levert complete systemen met o.a glazen of beklede wanden, glazen of opdekdeuren, zij- en bovenlichten. U kunt verder kiezen uit een grote variatie aan kleuren. Dit geeft u de mogelijkheid om een grote eenheid in presentatie te bereiken. Ook verplaatsen wij uw huidige systeemwand.